Slo sammen fem og sikter mot milliarden

Ranja Ovedal

Jørn Seglem, CEO

Det nye norske teknologiselskapet Evidi skal doble omsetningen de neste fire årene.

Skill Communicate AS bytter navn til Evidi. Det nye selskapet er en av Norges største og mest komplette tilbydere av tjenester med Microsofts løsninger i sentrum.

Evidi er et resultat av sammenslåingen av IT-konsulentselskapene eSeven, Pilaro, Communicate, Skill og Albatross IT. Selskapet har 300 ansatte på tolv kontorer i Oslo, Asker, Bergen, Halden, Sandnes, Sarpsborg, Stavanger og Tønsberg. Omsetningen i 2021 var på nær 500 millioner kroner, og listen frem mot 2026 legges høyt:

Vi skal doble oss og bli et milliardselskap. Veksten skal komme primært gjennom gode kundeopplevelser, ved å etablere oss i resten av Norden, og vi kan heller ikke utelukke at det blir noen oppkjøp om spennende muligheter dukker opp, sier konsernsjef Jørn Seglem.

Det nyeste skuddet på stammen er en fersk etablering i Danmark. Her skal selskapet i første omgang bistå med støtte til forretningssystemer, og planen er en rask oppskalering.

Vi tror det er mange danske kunder som ønsker bistand til å skape mer ved hjelp av digitale tjenesteplattformer. Det er plass i markedet for en komplett Microsoft-partner som kan hjelpe danske virksomheter omdanne data til verdi, sier Seglem.

I kortene ligger også en oppstart i Sverige i løpet av det neste året.

Fakta

Skal bevise verdien som teknologien skaper

Evidis tjenester er strategi og rådgivning, sky-infrastruktur, digitale tjenesteplattformer og systemer for bedre drift av virksomheten som CRM, ERP og samhandling.

Evidi er inspirert av det latinske ordet evidens, som står for noe helt innlysende, bevismateriale eller resultat av undersøkelse som støtter en antagelse.

Mange ledere sier det er vanskelig å forstå verdien som alle teknologiinvesteringene skaper, og det er akkurat her vi har en rolle å spille. Vi skal sikre at investeringer rotfestes i forretningsplanen slik at kundene enklere kan gripe nye muligheter med rask digital utvikling. De skal forstå verdien som skapes av og med data, sier Seglem.

Seks av ti ansatte er eiere

Evidi ønsker at så mange ansatte som mulig har anledning til å bli medeiere av selskapet, og har et aksjonærprogram med gunstige vilkår. Til nå har nærmere 60 prosent enten blitt aksjonærer, eller flagget et ønske om å bli det.

Vi er utrolig stolte av at så mange kolleger ønsker å eie sin egen arbeidsplass. Vi skal være et verdi-drevet selskap der ansatte får muligheter til å vokse faglig og personlig, og der de opplever at de får ta del av verdiskapingen økonomisk, sier Seglem.

Planen er å ansette minst 250 nye spesialister i årene som kommer. Eividi skal klare dette ved å skape et omdømme som en trygg og spennende arbeidsplass for engasjerte fageksperter som motiveres av å skape nye typer verdier sammen med kundene.

Det er en spennende å skape en helt ny kultur på ryggen av fem stolte organisasjoner. Alle har et ansvar for å bidra til å forme drømmearbeidsplassen, der vi har respekt for hverandre, og er nysgjerrige, positive og frelst på å skape verdi til kundene, økonomisk og for menneskene. Vi skal være spesialistene som bryr seg, avslutter Seglem.

Største eier i Evidi er det norske investeringsselskapet Credo Partners, som også har vært pådriveren for å føre disse fem selskapene sammen.

Ranja Pedersen Ovedal, CMO Evidi
ranja.ovedal@evidi.com